Gillette-partaterät

Gillette on yksi maailman johtava partahöylämerkki, joka on tunnettu innovaatioistaan ja laadukkaista tuotteistaan. Heidän partahöylänsä on suunniteltu tarjoamaan tarkka ja miellyttävä parranajo, vähentäen ihoärsytystä ja haavoja. Gillette-partahöylät hyödyntävät viimeisintä teknologiaa, kuten moniteräratkaisuja ja ergonomisesti muotoiltuja kahvoja, jotka tekevät parranajokokemuksesta sekä tehokkaan että mukavan.

Gillette-partahöylissä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten FlexBall-teknologia, joka mahdollistaa terien liikkumisen eri suuntiin ja mukautumisen kasvojen muotoihin. Lisäksi niiden terät ovat pinnoitettu erikoismateriaaleilla, jotka takaavat pitkäkestoisemman terävyyden ja helpomman liukumisen iholla.

Gillette tarjoaa laajan valikoiman partahöyliä, joista jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon, olipa kyseessä herkkä iho tai tiheä ja paksu parta. Valittaessa oikea Gillette-partahöylä, on tärkeää miettiä omaa ihon tyyppiä ja parran laatu. Gillette tarjoaa erilaisia malleja, joista jokainen on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin.

  • Gillette Mach3 on suosittu perusvalinta kestävyytensä ja taloudellisuutensa vuoksi.
  • Gillette Fusion5 tarjoaa viisi laadukasta terää parempaa tarkkuutta ja mukavuutta
  • Gillette Proglide on Gilletten lippulaivatuote, joka tarjoaa todella sileän ja uskomattoman mukavan ajon
  • Power-terät (Fusion5 ja Proglide) on suunniteltu erityisesti paristokäyttöisiin Power-partahöyliin, jotka lähettävät terän kautta rauhoittavia mikropulsseja, tehden parranajosta entistäkin nautinnollisempaa.

Tutustumalla eri vaihtoehtoihin löydät juuri sinulle sopivan partahöylän, joka tekee parranajostasi tylsän rutiinin sijaan nautinnollisen rituaalin.

Gillette-terät on hyvä vaihtaa n. 15-20 ajon välein, riippuen teristä*. Terien vaihtaminen on todella helppoa, mutta terät ovat melko hintavia ja päivittäisessä ajossa niitä joutuu vaihtamaan aika usein.

Onneksi Vaihtoterät.fi-verkkokaupasta löydät alkuperäiset ja laadukkaat Gillette-vaihtoterät aina kilpailukykyiseen hintaan. Varmistaaksesi, mukavan ajokokemuksen ja sileän jäljen, suosittelemme säännöllistä terän vaihtoa. Tutustu verkkokauppamme Gillette-valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat tuotteet.

*Milloin minun pitäisi vaihtaa Gillette-terä?

Vaikka hyvin hoidettu partahöylän kahva voi kestää vuosia, partahöylän terät eivät kestä yhtä kauaa. Terät alkavat käytön myötä alkavat menettää terävyyttään, mikä  vaikuttaa negatiivisesti parranajon laatuun ja parranajokokemukseen. Mitä tylsemmät terät ovat, sitä huonompi leikkausjälki ja sitä enemmän iho ärsyyntyy ja sitä todennäköisemmin saat ajaessa haavoja.
 
Vaihtoaika riippuu käyttämästäsi teristä. Mitä enemmän teriä höylässä on, sitä vähemmän työtä jokaisen terän on tehtävä, mikä auttaa jokaista terää säilyttämään terävyytensä. Tämä tarkoittaa, että tyypillisesti 3-teräinen partaterä on vaihdettava useammin kuin 5-teräinen partaterä.
  • 5-teräiset partaterät (kuten Fusion5 ja Proglide): Mukavan parranajon takaamiseksi suosittelemme vaihtamaan käytetyt terät noin 20 parranajon jälkeen.
  • 3-teräiset partaterät (kuten Mach3): 3-teräisissä partaterissä suosittelemme partaterän päiden vaihtamista noin 15 parranajon jälkeen.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse pitää kirjaa siitä, kuinka monta kertaa olet terällä ajanut, sillä jokaisessa Gillette-partaterässä on värillinen voitelunauha, joka on suunniteltu haalistumaan jokaisella parranajokerralla. Kun nauhan väri on kadonnut kokonaan, tiedät, että on aika vaihtaa partaterä