Philips OneBlade

Philips OneBlade on innovatiivinen sähköinen partatrimmeri, joka tarjoaa yhdistelmän tehokkuutta ja monipuolisuutta. Se on suunniteltu modernin miehen tarpeisiin, yhdistäen partakoneen tarkkuuden ja trimmerin helppokäyttöisyyden. OneBlade on ainutlaatuinen, sillä se soveltuu kaiken pituisen partakarvan ajeluun, trimmaukseen ja muotoiluun. Laite toimii ajettaessa sekä kuivana että märkänä, ja sen kaksipuolinen terä mahdollistaa tarkan linjan viimeistelyn. OneBladen ergonominen muotoilu takaa hyvän otteen, ja se on vesitiivis, mikä tekee siitä erittäin helppohoitoisen. OneBlade on varustettu laadukkailla terillä, jotka on suunniteltu kestämään pitkään.

Philips OneBlade -partatrimmerin hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota lisävarusteisiin ja -ominaisuuksiin. Laitteen mukana tulee usein vaihtoterien lisäksi eri pituuksilla varustettuja kampoja, jotka mahdollistavat tarkan pituuden säätelyn. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus, jos haluat ylläpitää tietyn mittaisen parran tai viiksien tyylin. Investoimalla Philips OneBlade -partatrimmeriin ja sen vaihtoteriin varmistat, että saat parhaan mahdollisen tuloksen jokaisella käyttökerralla.

Philips OneBlade -terät tarvitsevat vaihdon noin 4 kuukauden välein, riippuen käytöstä.* Terien vaihtaminen on todella helppoa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Terät ovat melko hintavia, ja vain muutaman terä kustantaa helposti saman verran kuin koko trimmeri.

Vaihtoterät.fi-verkkokaupasta löydät alkuperäiset ja laadukkaat Philips OneBlade-vaihtoterät aina kilpailukykyiseen hintaan. Varmistaaksesi, että partatrimmerisi toimii aina kuin uusi, suosittelemme säännöllistä terän vaihtoa. Tämä ei ainoastaan paranna ajokokemusta, vaan myös pidentää laitteen käyttöikää. Tutustu verkkokauppamme OneBlade-valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat tuotteet.

*Milloin minun pitäisi vaihtaa Philips OneBlade -terä?

Terän kuluminen riippuu siitä, kuinka usein ja paljon käytät OneBladea. Voit selvittää, milloin OneBladen terä on vaihdettava joko
a) tarkistamalla terän ulkoasun visuaalisesti tai
b) lisäämällä laitteen Philips OneBlade (Daily Care) -sovellukseen (App Store / Play Store)

Tarkimman tiedon terän vaihtoajankohdasta lataamalla Philips OneBlade -sovelluksen ja lisäämällä laitteen profiiliisi. Sovellus voi ennustaa käyttöhistoriasi avulla tarkasti, milloin terä on vaihdettava, jotta saat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen OneBladella. Kun on aika vaihtaa terä, saat ilmoituksen mobiililaitteeseesi.

OneBlade-terän kuvio myös muuttuu ajan myötä, jotta tiedät, milloin se on vaihdettava. Kun terässä näkyy nuolisymboli, se on vaihdettava. Vanhemmissa terissä nuolisymbolin sijasta terä muuttuu ajan myötä vihreäksi.

Visuaalisen vaihtotarpeen ilmaisimen toiminta perustuu fyysiseen kulumiseen, jota syntyy kun terä koskettaa ihoa, joten kamman ja muiden lisäosien käyttö voi estää ilmaisinta toimimasta oikein. Siksi Philips suosittelee vaihtamaan terän vähintään neljän kuukauden välein.